فروش دوربین مداربسته سیستم های نظارتی تصویری

خرید نمایندگی فروش نصب مشاوره طراحی اجرای سیستمهای نظارت تصویری دوربین مداربسته

فروش دوربین مداربسته سیستم های نظارتی تصویری

خرید نمایندگی فروش نصب مشاوره طراحی اجرای سیستمهای نظارت تصویری دوربین مداربسته

انواع دوربین مدار بسته ( Closed Circuit Cameras )

پنجشنبه, ۲ آذر ۱۳۹۶، ۱۰:۳۱ ق.ظ

در بازار چهار دسته بندی کلی برای دوربین های مداربسته وجود دارد که عبارتند از دوربین مداربسته استوانه ای ، دوربین مداربسته دام ، دوربین مداربسته باکس ، دوربین مداربسته مینیاتوری که در این جا راجع به هریک توضیحاتی ارائه شده است. هر یک از این انواع می توانند قابلیت هایی از قبیل تحت شبکه ، آنالوگ ، مادون قرمز ، دید در شب ، Vandal Proof ، Weather Proof ، PTZ ... داشته باشند. در بررسی کلی که در بازار ایران و سایت ها انجام شده است ، شما به عنوان مشتری ممکن است با عناوینی از قبیل دوربین مداربسته دید در شب بیسیم ، دوربین مداربسته PTZ متحرک ، دوربین مادون قرمز ، دوربین مداربسته شبکه و ... مواجه شوید که این موارد نشان دهنده نوع و مدل دوربین نمی باشد بلکه این نام ها نشان دهنده قابلیت های دوربین های مداربسته می باشند. پس در ابتدا لازم است مشتریان و خریداران این محصولات با انواع دوربین مداربسته به تفکیک طراحی و شکل ظاهری شان آشنا شوند و سپس با توجه به کاربری مورد نظرشان ، قابلیت های مد نظر خود را لحاظ کنند. مقالات مربوط به این بخش، اطلاعات جامعی را در رابطه با دوربین های مداربسته ( Closed Circuit Television / Closed Circuit Camera ) و قابلیت های هریک از انواع را در اختیارتان می گذارد. انواع دوربین مداربسته ( CCTV ) در زیر آورده شده است.
دوربین مداربسته استوانه ای (Bullet Cameras)
این دوربین ها را با نام های فشنگی ، لوله ای و استوانه ای نیز در بازار می شناسند و به طور کلی به دوربین هایی که سطح تماس آنها با محل نصب به صورت عمودی میباشد، اطلاق می شود. به دلیل قابلیت مقاومتی این دوربین های مداربسته در محیط های خارجی و مرطوب ، استقبال خوبی توسط مشتریان از این مدل ها انجام شده است. مقاومت این دوربین های لوله ای در برابر رطوبت و گرد و غبار با عددی با عنوان ( IP Ingress Protection ) بیان می شود. به عنوان مثال IP 68 یا IP 67 که هر یک از این دو رقم نشان دهنده میزان مقاومت دوربین می باشد. رقم اول بیانگر مقاومت دوربین در برابر گرد و غبار است و رقم دوم مقاومت دوربین در برابر رطوبت . چنانچه این عدد IP رقم بالاتری داشته باشد ، نشان دهنده مقاومت بیشتر دوربین مداربسته فشنگی در برابر گرد و غبار و رطوبت می باشد. به دلایل بالا این دوربین ها قابلیت عملکرد بالایی در محیط های باز و خارج ساختمان دارند.نصب-دوربین-مدار-بستهدوربین مداربسته دام (Dome Cameras)
دوربین مداربسته دام که به آنها دوربین سقفی هم گفته می شود، دارای شکل کروی هستند که مستقیما بر روی سقف و یا دیوار و به طور کلی در مکان های مسقف نصب می شوند و مزیت این دوربین ها این است که حالت کروی این دوربین ها به طور کامل محوطه تحت نظارت را پوشش می دهد و برای افراد حدس زدن اینکه در هر لحظه این دوربین بر چه زاویه ای زوم شده است، مشکل است. کیفیت تصویر این دوربین ها متوسط است و بهای مناسب آنها کاربردشان را گسترده کرده است. این نوع دوربین ها دارای دو مدل هستند که یک مدل دوربین های دام ساده و ثابت هستند و مدل دیگر دوربین های دام چرخشی هستند.نصب-دوربین-مدار-بستهدوربین مداربسته باکس (Box Cameras)
به این دوربین ها مدل جعبه ای نیز گفته میشود، کیفیت تصویری این دوربین ها متوسط به بالا ارزیابی شده اند. طراحی این مدل دوربین ها برای نصب در فضای داخلی می باشد اما چنانچه نیاز به نصب خارجی باشد، با قرار دادن دوربین در یک قاب امکان استفاده از این دوربین فراهم می شوند. به طور کلی در محیط هایی که دارای سقف بلند هستند از این مدل دوربین ها استفاده می شود و در صورت لزوم امکان زوم کردن و بررسی دقیق تر بخشی از محیط تحت پوشش وجود دارد. در محیط هایی کارخانه ای و کارگاهی بیشتر از این مدل دوربین جعبه ای استفاده می شود و به این دلیل ، این دوربین ها به دوربین های صنعتی معروفند.نصب-دوربین-مدار-بستهدوربین مداربسته مینیاتوری(Miniature Camera)
مدل دیگر دوربین های مداربسته ، مدل مینیاتوری می باشد که این دوربین ها دارای لنز ثابت هستند و از آنجایی که این دوربین ها کیفیت بالایی ندارند، برای محیط های کوچک با نور کافی مورد استفاده قرار می گیرند.
سیستم تحت شبکه سیستم آنالوگ سیستم PTZ سیستم داخلی (Indoor) سیستم خارجی(Outdoor) سیستم وندال پروف ( Vandal Proof ) سیستم مادون قرمز (Infrared/ Night Vision) دوربین تحت شبکه چیست؟
آنچه که به عنوان دوربین تحت شبکه شناخته می شود، در حقیقت دوربینی است که امکان پردازش تصاویر آنالوگ، تبدیل تصاویر به اطلاعات باینری و کد گذاری آنها را در خود دوربین دارد، و قابلیت انتقال دیجیتالی اطلاعات ویدئویی در محدوده اترنت خود به هر دستگاه یا کامپیوتری را داراست. دوربین تحت شبکه امکان استفاده از سنسورهای CMOS و CCD را دارند و در تمامی دوربین های نظارتی که از قدیم در بازار موجود بوده مانند مدل های Box , Bullets , Domes , Infrared , Covert , Wireless قابل استفاده است. دوربین های تحت شبکه به طور معمول در داخلشان به وب سروری تجهیز شده اند که امکان کنترل و دسترسی به آنها از طریق شبکه IP وجود دارد. این شبکه IP می تواند WAN , LAN Intranet , Internet باشد. با استاندارد شدن مرورگرهای وب و نرم افزارهای کاربری، این امکان به کاربران داده شده است که به صورت Local و یا از راه دور تصاویر دوربین تحت شبکه را مشاهده کنند. دوربین های تحت شبکه تلفیقی از قابلیت های دوربین و برخی از قابلیت های کامپیوتری است که نیازی به اتصال مستقیم به کامپیوتر جهت انجام عملکرد خود ندارد و در هر مکانی که پوشش شبکه ای وجود داشته باشد قابل بهره برداری است. مانند تمامی کامپیوترهای داخل شبکه این دوربین دارای آدرس IP مختص به خود و اتصالات مربوط به شبکه ، چه به صورت بی سیم و چه با کابل می باشد و نیاز به نگهداری تکنیکی دارد.نصب-دوربین-مدار-بستهدوربین آنالوگ چیست؟
در دوربین های نظارتی آنالوگ در ابتدا سنسورCCD تصویر را دریافت می کند ، سپس تصویر را برای پردازش به صورت باینری در می آورد ، اما قبل از انتقال ویدئو دوباره به آنالوگ تبدیل می کند تا توسط دستگاه آنالوگ از جمله مانیتور ویدئویی یا دستگاه ضبط قابل دریافت شود. برخلاف دوربین های تحت شبکه ، دوربین های آنالوگ وب سرور داخلی ندارند و کدگذاری در آنها انجام نمی شود و به نگهداری تکنیکی نیز نیاز ندارند. این عملکردها در دستگاه های کنترل و ضبط پیاده سازی شده است. تفاوت بین دوربین های تحت شبکه و دوربین های آنالوگ چیست ؟ تفاوت اساسی بین این دو دوربین در روشی است که سیگنالهای ویدئویی انتقال داده می شوند و همچنین محل کد گذاری و فشرده سازی تصاویر در هر کدام متفاوت است.
سیستم داخلی (Indoor System): این نوع سیستم برای نظارت داخلی از قبیل منزل ، فروشگاه و مکان های مسقف استفاده می شود که زاویه وسیع این مدل ها این امکان را به شما می دهد که تمامی اتاق را زیر نظر داشته باشید و یا در محیط های فروشگاهی برای جلوگیری از سرقت مورد استفاده قرار می گیرند . توصیه می شود این مدل دوربین ها در نزدیکی درب خروجی محل مورد نظارت نصب شوند تا امکان بهتری را برای نظارت محیط مورد نظر فراهم کنند . این دوربین ها دارای کیفیت تصویر بسیار خوبی هستند.
سیستم خارجی (Outdoor System): ازاین نوع سیستم گاه با نام Weather Proof و یا Water Proof نیز یاد می کنند ، چراکه دارای قاب هایی هستند که دوربین را از رطوبت ، باران و تغییرات آب و هوایی حفظ می کنند و برای نظارت مکان های غیر مسقف استفاده می شود.
سیستم امنیتی مادون قرمز ( Infrared Security System ): در این نوع سیستم LED هایی در اطراف لنز دوربین می باشند که امکان ضبط ویدئو در تاریکی مطلق را به دوربین می دهند. به این دوربین ها ، دوربین های دید در شب (Night Vision Security)نیز اطلاق می شود چرا که امکان ضبط ویدئویی واضح و با جزئیات را هم در نور کم و هم در تاریکی مطلق فراهم می کند.
سیستم های PTZ System) PTZ ): کلمه PTZ حرف اول کلمات Pan , Tilt , Zoom می باشد که قابلیت Pan امکان حرکت 360 درجه ای را به دوربین می دهد ، قابلیت Tilt امکان حرکت عمودی تا 90 درجه را به دوربین می دهد و قابلیت Zoom نیز امکان بررسی از فاصله نزدیک تر و یا دورتر را فراهم می نماید.
سیستم های وندال پروف (Vandal Proof System ): این سیستم عموما برای محیط هایی طراحی شده است که امکان صورت گرفتن اقدامات خراب کارانه و سرقت برای دوربین وجود داشته باشد ، به همین دلیل در ساخت این دوربین ها از آلیاژهای خاص استفاده می شود که در برابر آسیب ها مقاوم باشند. مقاومت در برابر رطوبت و گرد و غبار با عددی با عنوان آی پی ( Ingress Protection ) بیان می شود. به عنوان مثال IP 68 یا IP 67 که هر یک از این دو رقم نشان دهنده میزان مقاومت دوربین می باشد. رقم اول بیانگر مقاومت دوربین در برابر گرد و غبار است و رقم دوم مقاومت دوربین در برابر رطوبت . چنانچه این عدد IP رقم بالاتری داشته باشد ، نشان دهنده مقاومت بیشتر دوربین مداربسته فشنگی در برابر گرد و غبار و رطوبت می باشد. به دلایل بالا این دوربین ها قابلیت عملکرد بالایی در محیط های باز و خارج ساختمان دارند.

Written by Iran-tejarat.com

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی